Bursa'da 4 katlı binada yangın

Bursa'da 4 katlı binada yangın

Bursa'da 4 katlı bir apartmanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının dumanından zehirlenen 8'i çocuk 14 kişi hastaneye kaldırıldı. Panikle camdan atlayan bir vatandaş ise yaralandı.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Orhaniye mahallesinde saat 11.30 sıralarında 4 katlı binanın 3. katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında 8’i çocuk 14 kişi dumandan zehirlenerek hastanede tedavi altına alındı. Bir kadın panikle 3’üncü kattan atlayarak yaralandı.

İTFAİYE EKİPLERİ MAHSUR KALANLARI KURTARDI

Yangın kısa sürede büyürken, apartmandakiler zorlukla kendilerini dışarıya attılar. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler mahsur kalan vatandaşları kurtardı.

1kapak-002.jpg

Yabancı uyruklu Ragal El Abdullah (19) panikle 3. katın balkonundan atlayarak yaralandı. Dumandan etkilenen 14 kişi ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

1kapak-003.jpg

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Dumandan etkilenen kedi ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Yangın 1 saat süren çalışma sonucu söndürüldü. Yangında 3. ve 4. kat dairelerinde hasar meydana geldi.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN