Çalıntı araçla 2 kez kaza yaptı, 'Televizyonlara çıkacak mıyım?' diye sordu

Çalıntı araçla 2 kez kaza yaptı, 'Televizyonlara çıkacak mıyım?' diye sordu

Aksaray'da, polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan sürücü Muhammed Alp, takip sırasında 2 kez kaza yapınca yakalandı. Kullandığı aracın çalıntı olduğu anlaşılan şüpheli kendisini görüntüleyen gazetecilere "Televizyonlara çıkacak mıyım?" diye sordu.

Kentte, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, radar aracıyla hız kontrolü yaptığı sırada, bir otomobilin üzerindeki 68 AF 205 numaralı plakanın sahte olduğunu belirledi. Bunun üzerine polis, otomobili durdurmak istedi. Sürücü Muhammed Alp'in 'dur' ihtarına uymayıp kaçmaya başlaması üzerine bölgeye çok sayıda takviye polis ekibi sevk edildi.

2 KEZ KAZA YAPTIKTAN SONRA YAKALANDI

Alp, yaklaşık 2 kilometre ileride otomobiliyle bir araca arkadan çarpmasına rağmen, kaçmaya devam etti. Takip çıkmaz sokağa giren Alp, bu kez de otomobiliyle boş arazide kaçmaya çalıştı. Engebeli arazide ikinci kez kaza yapınca otomobili terk etti. Yaya olarak kaçışını sürdüren Alp, çevresini saran polisin 3 el havaya uyarı ateşi sonucu yakalandı.

'TELEVİZYONLARA ÇIKACAK MIYIM?'

Sürücü Alp gözaltına alınırken, yapılan incelemede kullandığı sahte plakalı olan otomobilin Recep Şahin'e ait olduğu ve 2020 yılında Kırşehir'den çalındığını saptandı. Gözaltına alınan Alp, kendisini görüntüleyen gazetecilere 'Televizyonlara çıkacak mıyım?' diye sorması dikkat çekti.

Hakkında adli işlem başlatılacak olan Alp'e ayrıca 'ehliyetsiz ve sahte plakalı araç kullanmak', 'Trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek' ve 'Kırmızı ışık ihlali yapmak' suçlarından toplam 14 bin 139 lira idari para cezası uygulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN