Çalışmalar tamamlandı kapılar açıldı! Güneşi gören Ankaralı oraya akın edecek: Başkentin göbeğinde artık başka güzel

Çalışmalar tamamlandı kapılar açıldı! Güneşi gören Ankaralı oraya akın edecek: Başkentin göbeğinde artık başka güzel

Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği ve kısa süre önce bakıma alınan o yerde çalışmalar tamamlandı kapılar açıldı. Hava sıcaklıklarının da artmasıyla birlikte güneşi gören Ankaralı oraya akın edecek. İşte detaylar…

Şehir merkezine yakınlığıyla dikkat çeken Ankara Keçiören Belediyesi Kartaltepe Kent Ormanı ve Mesire Alanı, bölgede yapılan çalışmaların bitmesiyle kapılarını yeniden halka açtı.

Tesiste pergolaların aydınlatması, yıpranan yolların ve kilit taşlarının değişimi, bordür ve kaldırımların tamiri, lavabo ve tuvaletlerin boyası tamamlandı. 12 tane yeni pergolan kurulan tesiste güvenlik kameralarının sayısı da artırıldı. Ayrıca çeşit çeşit bitkiler dikilerek, mesire alanına estetik bir görünüm de kazandırıldı.

kecioren-kartaltepe-1.jpg

Tesisteki bütün eksiklikleri tamamladıklarını aktaran Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan “Mesire alanımızın eksiklerini tamamlayarak, belli kısımlarını yeniledik. Ailelerimiz mesire alanımızda doğayla baş başa dilediği gibi vakit geçirebilecekler” dedi.

kecioren-kartaltepe-2.jpg

ÇEŞİTLİ AKTİVİTE FIRSATI SUNUYOR

Ailelerin piknik yaparken aynı zamanda çocuklarıyla birlikte eğlenebilecekleri alan da sunan tesis; dağ kızağı, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, spor alanları, su bisikletinin yer aldığı gölet, pergola ve barbeküler ile hizmet veriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN