Çanakkale Gelibolu'da yangın

Çanakkale Gelibolu'da yangın

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu ormanlık alanda çıkan yangın, Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alınmıştı. Gelibolu'da yıldırım düşmesi nedeniyle bir yangın daha çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, havadan ve karadan yangına müdahale ediyor.

Gelibolu’nun Fındıklı köyü Kömür Limanı mevkiinde saat 13.50 sıralarında yıldırım düşmesi sonucu orman yangını çıktı. Orman yangınına Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi. Havadan 3 helikopter, 2 su atar, karadan 7 arazöz, 3 su ikmal aracı ve çok sayıda orman personeliyle müdahale edilen orman yangını kontrol altına alındı.

yangin-2.jpg

Gelibolu’nun Cevizli köyü yakınlarında ise saat 15.39 sıralarında yıldırım düşmesi sonucu bir orman yangını daha çıktı. Dumanları ve alevleri gören vatandaşlar, ALO 177 Orman Yangını İhbar Hattına bilgi verdi. Orman yangınına Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi.

Havadan 3 helikopter, karadan 6 arazöz, 1 su ikmal aracı ve 72 personelle yangını kontrol altına almak için müdahale devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN