Çanakkale'de sahil ve parklar 1 Haziran'a kadar kapalı

Çanakkale'de sahil ve parklar 1 Haziran'a kadar kapalı

Çanakkale'de sahil ve parklar 1 Haziran Salı gününe kadar kapalı kalacak. Konuya ilişkin İl Hıfzıssıhha Kurulu kararında, "1 Haziran 2021 saat 05.00’e kadar vatandaş girişlerinin kapalı kalmasının devam etmesine oy birliği ile karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Türkiye genelinde uygulanan 17 günlük tam kapanma bugün sona erdi fakat Çanakkale İl Hıfzıssıhha Kurulu kentte yer alan sahil ve parkların 1 Haziran Salı gününe kadar kapalı kalmasına karar verdi.

Konuya ilişkin İl Hıfzıssıhha Kurulu kararında, “İlimiz merkezi ve Kepez Belediyesi ile mücavir alanlarındaki tüm sahil bantları (Kordon, İskele Meydanı, Yeni Kordon, Kepez Sahil Bandı, Güzelyalı Sahil Bandı, Dardanos Sahil Bandı dahil) ile park ve bahçelerde (Özgürlük Parkı ve Halk Bahçesi dahil) teması ve yoğunluğu önlemek için 1 Haziran 2021 saat 05.00’e kadar vatandaş girişlerinin kapalı kalmasının devam etmesine oy birliği ile karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Karar doğrultusunda 15 Nisan günü polis bariyerleriyle çevrilerek kapatılan kordon boyunda bugün bazı vatandaşların açık buldukları yerlerden girerek yürüyüş yaptığı görüldü.

Öte yandan, yeni normalleşme süreci kapsamında polis, jandarma ve zabıta ekipleri, koronavirüs tedbirlerine karşı yaya ve araç sürücülerini bilgilendirmeye devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN