Çanakkale’de sel ve fırtına boğazın rengini değiştirdi

Çanakkale’de sel ve fırtına boğazın rengini değiştirdi

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından gece saatlerinden itibaren etkili olan fırtına ve sel nedeniyle Çanakkale’de de hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak nedeniyle dağlardan inen sel suları, Çanakkale Boğazı’nda suyun rengini değiştirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından 76 kentte gece saatlerinde etkili olmaya başlayan ve etkisi azalarak devam eden şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına ve yağışlı hava, Çanakkale’de de etkili oldu.

Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu’da gece saatlerinde etkisini artıran fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle Çanakkale Boğazı ulaşıma kapanırken, boğaz hattındaki feribot seferleri ise zaman zaman fırtına nedeniyle geçici olarak ertelendi.

8200984.jpg

Karaya vuran dev dalgalar sahil kesimindeki iskele ve duvarlara zarar verdi.

8200981.jpg

ÖLÜ YUNUS KARAYA VURDU

Kopan taş ve tahta parçaları sahil yolu üzerine dağıldı. Gece boyu oluşan dev dağalar nedeniyle ölü bir yunus da karaya vurdu.

BOĞAZIN RENGİ DEĞİŞTİ

Çanakkale’de, etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dağlardan inen sel suları, Çanakkale Boğazı’nın bazı bölgelerinde denizin rengini kahverengiye döndürdü.

Boğazın Avrupa Yakası ise mavi olarak kaldı. O anlar drone ile havadan görüntülendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN