Cani babadan ilginç savunma! Bebeğinin mamasına zehir koymuştu

Cani babadan ilginç savunma! Bebeğinin mamasına zehir koymuştu

Yalova'da 2021 tarihinde yenidoğan bebeğinin mamasına karınca ilacı koyan cani baba için Adli Tıp Kurumu raporunun beklenmesi yönünde karar verildi. Serhat O., 15 yıllık evliliğinde karısı ve çocuklarına zarar vermediğini ve sevdiğini ifade ederek, tahliyesini istedi. Duruşma ileri bir tarihe erteledi.

Yalova'da 8 Kasım 2021 tarihinde Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ndeki evlerinde 13 günlük öz kızı E.E.O.’yu öldürmeye teşebbüsle suçlanan baba Serhat O.’nun Yalova 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki yargılanmasına devam edildi.

5381356.jpg

"Tasarlayarak alt soya, beden ve ruh bakımından kendisini savunamayacak kişiye karşı öldürmeye teşebbüs" suçundan 20 yıla kadar hapis istenen Serhat O. duruşmaya Kocaeli Kandıra Cezaevi’nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı.

5381358.jpg

''EŞİM VE ÇOCUĞUMU SEVİYORUM''

Serhat O., 15 yıllık evliliğinde karısı ve çocuklarına zarar vermediğini ifade etti. Eşi ve çocuklarını sevdiğini söyleyen sanık, tahliyesini istedi.

5381357.jpg

Mahkeme heyeti, zehrin çocuğun sağlık durumuna etkisiyle ilgili Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanacak raporun beklenmesi yönünde karar alırken, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

5381359.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN