Çatalca'da yakıt tankerini alevler sardı: Sürücü hastaneye kaldırıldı

İstanbul Çatalca'da tutkal yüklü tankeri alevler sardı. Olay yerine gelen ekipler tankeri söndürdü. Ortaya küle dönmüş bir araç çıkarken dumandan etkilenen sürücü ise hastaneye kaldırıldı.

TEM Otoyolu'nun Çatalca mevkisi İstanbul istikametinde ilerleyen A.Y. idaresindeki tutkal yüklü tankerin patlayan lastiği yanmaya başladı. Sürücü emniyet şeridine çektiği araçtan inerken, yangın tankeri sardı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi alırken, tankerdeki yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Dumandan etkilenen sürücü A.Y. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yangın nedeniyle bir süre trafiğe kapanan otoyolun İstanbul yönü, çalışmaların ardından kontrollü olarak yeniden açıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN