CHP'li Alp: “Elinizi çiftçilerimizin üzerinden çekin”

CHP'li Alp: “Elinizi çiftçilerimizin üzerinden çekin”

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Kars'ın Susuz ilçesindeki tarlalarda üretim yapan çiftçilere trafik cezası kesilmesine tepki göstererek, "Elinizi çiftçilerimizin üzerinden çekin" dedi. Alp ayrıca, Kars'ta uyuşturucu kullanımının arttığına ve bireysel silahlanmanın can güvenliği sorunlarına neden olduğuna dikkat çekerek, çiftçilere verilen para cezalarına tepki gösterdi ve çiftçilerin yanında olduklarını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Susuz ilçesindeki tarlalarda üretim yapan çiftçilere trafik cezası kesilmesine tepki gösterdi. Alp, ekinlerin biçildiği bir dönemde tarlada çalışan çiftçilere trafik uyarı ve işaretlerine uymadığı gerekçesiyle kesilen para cezalarının yanlış olduğunu belirterek, "Elinizi çiftçilerimizin üzerinden çekin" ifadesini kullandı.

Ayrıca, bölge halkının tek geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olduğunu ve artan mazot fiyatlarına rağmen buğday üretmeye çalıştıklarını söyleyen Alp, çiftçilere verilen para cezalarına tepki gösterdi.

"TARLALARA KADAR KOŞUP ÇİFTÇİYE CEZA KESİYORLAR"

Kars’ta uyuşturucu kullanımının arttığına ve bireysel silahlanma nedeniyle can güvenliği sorunlarının yaşandığına dikkat çeken CHP’li Alp, “Kentlerimiz uyuşturucu batağındayken, bireysel silahlanma nedeniyle kimsenin can güvenliği kalmamışken , üreten çiftçiye tarlalarda çiftçiye trafik cezası kesiliyor. Kentlerimiz uyuşturucu batağındayken, hergün bir cinayet işlenirken ortada olmayan güvenlik, 40 derece sıcağın altında 40 tl mazot parasıyla buğday üretmeye çalışan çiftçilerimizin peşine tarlalara kadar koşturarak ceza kesmeye çalışıyor” şeklinde ifade etti.

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Kars’ta trafik cezası kesmek için tarlaya kadar çiftçilerin peşine düşen güvenlik görevlilerini, uyuşturucu tacirlerinin de peşine düşmeye davet ediyorum" sözlerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN