Çorum'da akıllara durgunluk veren olay: Kazada yaralandı, yoldan geçen biri tarafından bıçaklandı

Çorum'da akıllara durgunluk veren olay: Kazada yaralandı, yoldan geçen biri tarafından bıçaklandı

Çorum'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Üç araç ışıklarda birbiriyle çarpıştı ve sürücüler yaralandı. Sürücülerden biri ise yoldan geçen kazayla ilgisi olmayan 16 yaşında biri tarafından sırtından bıçaklandı.

Çorum’da bir cip ile iki otomobil Ulukavak Mahallesi Akşemseddin Caddesi belediye ışıklarında çarpıştı. Kazada, sürücülerden S.F. yaralandı.

KAZAZEDE YOLDAN GEÇEN BİRİ TARAFINDAN BIÇAKLANDI

Aracından inen sürücü Ö.S. ise yoldan geçen ve kazayla ilgisi bulunmayan M.Y. (16) tarafından bıçaklandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

BIÇAKLAYAN ÇOCUK GÖZALTINA ALINDI

Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, olaydan kısa süre sonra M.Y'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri süren şüphelinin, ilk ifadesinde, sürücüyü kendisine küfretmesi nedeniyle bıçakladığını söylediği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN