Davulcu şovuyla izleyenleri kendine hayran bıraktı

Başakşehir'de bir dernek tarafından düzenlenen kültür gecesine davulcu damga vurdu. Yaptığı şovla izleyenleri kendine hayran bırakan davulcunun hareketleri sosyal medyada ilgi gördü.

Başakşehir Muş Derneği’nde düzenlenen kültür gecesinde halaylar çekilirken sahne alan bir davulcu yaptığı şovla dikkatleri üzerine çekti. Çok sayıda davetli telefonlarıyla davulcunun hareketlerini video kaydına aldı.

Başakşehir Güvercintepe’deki çiğköfte ve içli köfteli dengbêj ve eğlence gecesinde tanınmış ve bölgesel sanatçılar sahne aldı. Programa dernek üyelerinin yanı sıra ilçe protokolü de katılım sağladı. Başakşehir Muş Derneği Başkanı Muhammet Altun, yaptığı konuşmada programlarına katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

DAVULCUNUN ŞOVU DİKKAT ÇEKTİ

Sanatçılar sırayla sahne alarak çeşitli eserler seslendirdi. Programın sonunda ise davetliler halaylar eşliğinde doyasıya eğlendi. Eğlence sırasında sahneye çıkan bir davulcunun yaptığı şov dikkat çekti. Yaptığı hareketlerle izleyenleri kendine hayran bırakan davulcunun şovu sosyal medyada ilgi gördü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN