Denizli'de satırlı dehşet! Yoldan geçen kadınlara saldırdı, araçlara zarar verdi

Denizli'de satırlı dehşet! Yoldan geçen kadınlara saldırdı, araçlara zarar verdi

Denizli'de uyuşturucu madde bağımlısı olduğu iddia edilen Emre P. (24) elindeki satırla dayısının kapısına dayandı. Dayısının kapıyı açmamasına sinirlenen Emre P., yoldan geçen 2 kadına saldırıp, park halindeki araçların camlarını kırdı.

Dehşete düşüren play, saat 10.00 sıralarında Değirmenönü Mahallesi'nde meydana geldi. Uyuşturucu madde bağımlısı olduğu iddia edilen Emre P., bilinmeyen nedenle elindeki satırla dayısı Cengiz Karaaslan'ın kapısına gitti. Karaaslan'ın kapıyı açmaması üzerine Emre P. kapıya satırla vurarak içeri girmeye çalıştı. Daha sonra sokağa dönen Emre P. ilk olarak park halindeki hafif ticari aracın camını kırdı ardından yoldan geçen 2 kadını darbetti. O sırada Emre P.'nin yanındaki annesi de oğlunu engellemeye çalıştı.

satir.jpg

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2 kadının durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayın ardından kaçan Emre P’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN