Deprem bölgesinde 'pes' dedirten olay: Fırsatçılar yine sahnede!

Deprem bölgesinde 'pes' dedirten olay: Fırsatçılar yine sahnede!

Düzce'de yaşanan 5.9 şiddetindeki depremin ardından fırsatçılar da ortaya çıkmaya başladı. Gazetecilerin bölgeden aktardığına göre, Düzce'de boş kalan evlere hırsızların girdiği ortaya çıktı. Vatandaşların paniğine eklenen söz konusu hırsızlık olayları sonrası emniyete çok sayıda ihbar gittiği belirtildi.

Düzce'de gerçekleşen 5.9 şiddetindeki deprem çok sayıda ilde hissedilirken vatandaşın korkusuna hırsız paniği de eklendi.

NTV canlı yayınına katılan İHA muhabiri Enes Bektaş; meydana gelen deprem sonrası vatandaşların kendisini sokağa atmasını fırsat bilen hırsızların boş kalan evlere girmeye çalıştığını aktardı.

Bektaş: 'Düzce'deki deprem sonrası vatandaşlar büyük bir panik yaşadı! Bu yaşananların ardından bazı evlere hırsızların girdiği ifade edildi. Emniyet telsizlerine çok sayıda ihbar geliyor.' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN