Düğüne giden otomobil sulama kanalına düştü: 1 kişi öldü 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı

Düğüne giden otomobil sulama kanalına düştü: 1 kişi öldü 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Düğüne giden otomobil yoldan çıkarak sulama kanalına düştü. Sulama kanalına uçan otomobilde 3'ü çocuk 5 kişi yaralanırken 1 kişi de hayatını kaybetti.

Kaza, Manisa'nın Ahmetli ilçesi'nde saat 20.15 sıralarında Kargın Mahallesi Kaplıcaaltı Yolu mevkisinde meydana geldi.

Turgutlu’dan, Ahmetli’nin Kestelli Mahallesindeki yakınlarının düğününe gitmekte olan Mesut Kocabıyık (43) yönetimindeki 45 R 6745 otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu sulama kanalına uçtu.

Kazayı görenlerin ihbarı üzeni bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sürücü Mesut Kocabıyık ile otomobildeki Celal Emir Kocabıyık, Elif Kocabıyık, Eymen Kocabıyık, Fadime Kutlu ve Ceren Kutlu’yu sıkıştıkları yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde sürücü Mesut Kocabıyık’ın yaşamını yitirdiği belirlenirken, araçtaki bulunan 5 yaralı ise Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma jandarma tarafından sürdürülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN