Eczanedeki pahalı güneş kremini çantaya attı, minibüsle kaçtı

İstanbul'da yabancı uyruklu olduğu iddia edilen şahıs, girdiği eczanede 600 TL değerindeki güneş kremini uzun süre inceledikten sonra çantasına attı. Bir süre sonra eczaneden ayrılan kadın hiçbir şey olmamış gibi minibüse binerek olay yerinden uzaklaştı. İş yeri sahibinin kadından şikayetçi olmadığı öğrenildi.

'Güneş kremi hırsızlığı' İstanbul'un Kağıthane ilçesinde meydana geldi. Geçtiğimiz ay saat 13.45 sıralarında Hamidiye Mahallesi'nde bulunan bir eczaneye yabancı uyruklu olduğu iddia edilen bir kadın müşteri geldi.

Şüpheli kadın reyonları incelemeye başladı. Uzun süre güneş kremlerini inceleyen şahıs kutularından çıkardığı güneş kremlerini teker teker kokladı.

haber-gorseli.jpg

Ardından 600 TL değerindeki bir güneş kremini elinde tutan kadın, etrafı kontrol ettikten sonra ürünü el çabukluğuyla çantasına attı.

Hırsızlığı yaptıktan sonra eczaneden ayrılan kadın, sokak üzerinde minibüse binerek gözden kayboldu.

İşyeri sahibinin kadından şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN