Ekrem İmamoğlu eski İETT otobüslerine bakın ne yaptı? İlçe ilçe gezip hizmet veriyor: Bedavaya ne ararsan var

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yepyeni bir proje ile gündeme geldi. İETT otobüslerine öyle bir şey yaptı ki gören herkes takdir etti. Bu otobüs ilçe ilçe gezip hizmet götürecek. İşte konuya ilişkin detaylar…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi evsizler ve yardıma ihtiyacı olanlara kişisel bakımlarını sağlayabilmeleri için yeni bir proje geliştirdi. Söz konusu bu proje ile ihtiyacı olan vatandaşlara yardım götürülecek. Bu kapsamda İETT’den tahsis edilen ve içerisinde gerekli tüm eşyaların olduğu otobüsler yola çıkacak. Bu sayede evsiz vatandaşlar hijyen hizmetinden yararlanabilecek.

yeni-proje-24.jpg

İSTANBUL’UN BİRÇOK NOKTASINI DOLAŞIYOR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda “Bu otobüs sadece evsiz vatandaşlarımıza hizmet ediyor” diyerek projenin detaylarının yer aldığı bir video paylaştı.

yeni-proje-25.jpg

İmamoğlu, yaptığı paylaşımda otobüsün içinde bulunan imkanları da sıraladı. Bu kapsamda evsiz vatandaşlara hizmet veren otobüslerin içinde duş, dinlenme alanı, kuaför, kıyafet, psikolojik ve sosyal destek üniteleri bulunuyor. Öte yandan “Mobil Banyo Hizmet Aracı” olarak geçen otobüs İstanbul’un birçok noktasını dolaşıyor.

yeni-proje-26.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN