El emeği ürünler görücüye çıktı

El emeği ürünler görücüye çıktı

Esenyurt Belediyesi bünyesindeki kurslarda eğitim alan kadınların ürettiği ürünler sergiyle taçlandı. Kursiyerlerin ürettiği el emeği ürünleri beğeniyle inceleyen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, kadınlara olan desteklerini her alanda sürdüreceklerini belirtti.

Esenyurt Belediyesi, ilçedeki kadınların ekonomik özgürlüklerini kazanması ve sanat alanında gelişmesini desteklemek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Esenyurtlu kadınların belediye bünyesindeki kültür merkezlerinde aldığı kurslarda ürettikleri el emeği ürünler sergiyle taçlandı. Marmara Park AVM Sergi Alanı’nda düzenlenen “Yıl Sonu El Sanatları Sergisi”nin açılışını yapan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ürünleri beğeniyle inceledi. El Sanatları, Çanta Tasarımı, Heykel, Halı Dokuma gibi alanlarda birbirinden güzel işler ortaya koyan kadınların yetenek dolu sergisi vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

“Güzellikleri birbirimizle paylaşacağız”

Sergi açılışında emektar kadınlara olan desteklerini sürdüreceklerini belirten Başkan Bozkurt, “Birçok hanımefendinin ve beyefendinin hayat güçlerini geliştirmeye, onların hayallerinin nakşedilmesine katkı sağlayan bu çalışmalarımız devam edecek. Korkmayacağız. Birbirimizden korkmayacağız. Bir arada duracağız. Hep beraber sorunlarımızla mücadele edeceğiz. Sorunlar bizden korkacak. Çok güzel ürünler üreteceğiz. Güzellikleri birbirimizle paylaşacağız, dertleşeceğiz. İyi günde, kötü günde birlikte olacağız ve böylelikle Allah’ın bize bahşettiği bu güzel yaşantıyı, mutlulukla, huzurla yaşayacağız inşallah. Esenyurt'u artık güzelliklerle anacağız, insanların mutlu olduğu bir şehre dönüştüreceğiz.” diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

“Ürünlerimizin değerlendirilmesi çok güzel”

Ortaya çıkarttıkları ürünlerin ilgi görmesinden mutluluk duyduğunu vurgulayan Günay Atasoy, “İnsan hiçbir şey bilmiyorken bir şeyler öğrenip, bunları sergileyip ve bunları satması inanılmaz mutluluk veriyor. El emeği, göz nuru ürünlerimizin değerlendirilmesi çok güzel. Belediyenin bize verdiği imkânlar ayrıca çok güzel. Bu yüzden Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkürlerimi iletiyorum.” diye konuşurken, Zeynep Bazna ise şunları söyledi: “Yaptığımız ürünlerin satılıp sunulması, çabalarımızın sonuçlanması bizi çok mutlu ediyor. Her şey daha güzel bir şekilde devam edecek.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN