Emeklilere 21 Ocak'ta bedava: İmamoğlu duyurdu! Yüzde 5 zam gelen emeklilere manidar destek

Emeklilere 21 Ocak'ta bedava: İmamoğlu duyurdu! Yüzde 5 zam gelen emeklilere manidar destek

Günlerdir ek zam müjdesi bekleyen ve bu akşam yüzde 5’lik artışla hayal kırıklığına uğrayan emeklilere müjdeyi Ekrem İmamoğlu duyurdu. İstanbul’da emeklilere 21 Ocak’ta bedava olacak. İşte, İmamoğlu’nun emeklilere o manidar desteği…

ESMAGÜL KOÇAK

Türkiye’nin kanayan yarası emeklilerin sorunları ne yazık ki çözüme kavuşmuyor. Özellikle Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesine karşı tepkiler büyürken milyonlarca kişi hakkını aramaktan ise asla vazgeçmiyor.

Bu kapsamda EYT düzenlemesinden mağdur olanlar, haklarını aramak için sokaklara çıkmaya karar verdi. Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER), 21 Ocak Pazar günü İstanbul Kartal’da bir miting düzenleyecek. Binlerce EYT mağdurunun hakkını arayacağı o günde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) de bir destek geldi…

imamoglu.jpg

21 OCAK'TA ÜCRETSİZ HİZMET MÜJDESİ

21 Ocak 2024 Pazar günü İstanbul Kartal’da EMADDER tarafından düzenlenecek mitinge, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sıcak çay ve çorba ikramıyla destek olacak.

İmamoğlu’nun bu kararını X hesabı üzerinden paylaşan Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER), İBB Başkanı’na anlamlı desteği için teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN