“Empati ve Etkili İletişim Becerileri” anlatıldı

“Empati ve Etkili İletişim Becerileri” anlatıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kurumsal gelişimi ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla personele yönelik eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda belediye çalışanlarına yönelik “Empati ve Etkili İletişim Becerileri” konulu bir eğitim düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından personele yönelik eğitimler sürüyor. Ergin Orbey Sahnesi’nde gerçekleştirilen eğitimi Anadolu Üniversitesi öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Bayoğlu verdi. Eğitimde, empati kurmanın önemi, etkili iletişimin temel unsurları, iş yerinde sağlıklı iletişim yöntemleri ve bireyler arası anlayışın geliştirilmesi gibi konular ele alındı.

Katılımcılar tarafından ilgiyle takip edilen eğitim, personelin hem iş yaşamında hem de sosyal ilişkilerinde iletişim kalitesini artırmayı hedefliyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bu eğitimler belirli periyotlarla devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN