Erzincan'da yarın okul var mı? Erzincan'da kar tatili

Erzincan'da yarın okul var mı? Erzincan'da kar tatili

Erzincan'da yarın okul var mı sorusunun cevabı Erzincanlı öğrenciler tarafından merak ediliyor. Erzincan'da yoğun bir kar yağışı etkili. Peki yarın Erzincan'da okullar var mı? İşte detaylar...

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Erzincan'da öğrenciler, veliler ve öğretmenler yarın okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. Erzincan kar tatiliyle ilgili bilgi Erzincan Valisi'nden geldi.

ERZİNCAN'DA KAR TATİLİ

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Erzincan’da, pazartesi günü tüm eğitim kurumlarında eğitime 1 gün süreyle ara verilmesi kararı alındı. Vali Mehmet Makas, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “03.01.2022 pazartesi günü 1 gün olumsuz hava koşulları sebebiyle Erzincan’ımızda tüm eğitim kurumlarında eğitime ara veriyoruz. Engelli ve hamile olan mesai arkadaşlarımıza da 1 gün idari izin veriyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN