Erzurum'da hortum paniği! Ortalık savaş alanına döndü: Çatılar uçtu, seralar hasar gördü

Erzurum'un Aziziye ilçesinde yağmurla birlikte etkisini artıran fırtına hortuma dönüştü. Kısa süreli etkili olan hortum nedeniyle çatılar uçtu, elektrik direkleri devrildi, seralar hasar gördü. Ortalığın savaş alanına döndüğü afette şans eseri herhangi can kaybı veya yaralanma olmadı.

Erzurum'un Aziziye ilçesine bağlı Söğütlü Mahallesinde öğle saatlerinde bağlayan yağmurla birlikte etkisini artıran fırtına hortuma dönüştü.

Hortum nedeniyle mahalledeki birçok evin çatısı uçtu, seraların naylon örtüleri yırtıldı, metal iskeleti taşıyan direkler yerinden söküldü ve elektrik direkleri devrildi.

9244491.jpg

Hortumun etkisiyle çatılardan kopan çok sayıda sac, yol kenarlarındaki otomobillerin üzerine düşerek hasar oluşturdu. Yüksek gerilim hattının kopması nedeniyle mahallenin bazı bölümlerinde elektrik kesintisi yaşandı.

Çok sayıda evin yanı sıra ahır ve tadilattaki bir okulun çatısı ile ağaçlara zarar veren hortumun ardından bölgeye gelen ekipler, enerji iletim hattındaki arızayı gidermek için çalışmalara başladı.

9244493.jpg

Ortalığı savaş alanına çeviren hortum kısa süre sonra gözden kayboldu. Yaşanan afet köy sakinleri tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Afette şans eseri can kaybı veya yaralanan olmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN