Esenyurt'ta bir şüpheli ölüm daha: Lüks sitenin 23. katından 'düşerek' yaşamını yitirdi

Esenyurt'ta bir şüpheli ölüm daha: Lüks sitenin 23. katından 'düşerek' yaşamını yitirdi

Geçtiğimiz günlerde Esenyurt'ta Haiti uyruklu bir genç şüpheli bir şekilde 11'inci kattan düşerek hayatını kaybetmişti. Bu kez Saadetdere Mahallesi’nde bulunan lüks sitenin 23. katından İran uyruklu Amir Sadra Abedini, 'düşerek' hayatını kaybetti. Şüpheli ölümlerin artması üzerine polis ekipleri harekete geçti. Soruşturma sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Esenyurt'ta yaşadığı sitede kimliği henüz belirsiz bir şahısla tartışma sesleri duyulan Haiti uyruklu Wanderson Jean Louıs, bağrışma seslerinin ardından 11'inci kattan düşmüştü.

Bu kez Esenyurt’ta lüks sitenin 23. katında bulunan pencereden bir kişi 'düştü' Aşağı düşen İran uyruklu 23 yaşındaki Amir Sadra Abedini hayatını kaybetti.

yeni-proje-1.jpg

Düşme nedeni henüz belirlenemeyen Abedini’nin cansız bedeni ambulansla morga götürüldü. Olay, saat 23.00 sıralarında Esenyurt Saadetdere Mahallesi’nde bulunan lüks sitede meydana geldi.

yeni-proje-2.jpg

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Siteye gelen olay yeri inceleme ekipleri konu ile ilgili çalışma yaptı.

yeni-proje-3.jpg

Yapılan incelemenin ardından Amir Sadra Abedini’nin cansız bedeni ambulansa bindirilerek morga götürüldü. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN