Esenyurt'taki lüks sitede yönetim skandalı: Site sakinini darp edip eşyalarını sattılar

Esenyurt'taki lüks sitede yönetim skandalı: Site sakinini darp edip eşyalarını sattılar

Esenyurt'ta bulunan lüks bir sitede yaşanan olaylar, şoke edici boyutlara ulaştı. İddialara göre, Özyurtlar Ntowers Sitesi'nin yönetimi, bir site sakini olan kiracıyı önce darp etti, ardından da evine el koyarak eşyalarını sattı.

Olay, site sakininin evine dönmek üzere site güvenliğine geldiği sırada başladı. Güvenlik kartı yanında olmayan site sakini, kimliğini kanıtlamak için kira kontratını gösterdi. Ancak site çalışanları tarafından kabul edilmeyen bu belge sonrası, güvenlik görevlileri tarafından darp ve tehdit edildi.

Yönetimde bulunan "Reis" lakaplı O.E. ve A.G. isimli kişiler, bu olayın ardından site sakinini, adamlarıyla birlikte başka bir daireye çağırarak burada tekrar darp etti. Site sakini, polis olay yerine geldiğinde hastaneye giderek darp raporu aldı.

SORUŞTURMA BAŞLADI

Skandal büyüyerek devam etti ve yönetim, kiracı site sakininin evindeki tüm eşyaları boşaltarak satışa çıkardı. Bu durum yaklaşık 45 gün boyunca devam etti. Olayın adli mercilere intikal etmesiyle, site sakini yaşadığı dehşeti savcılığa anlatarak suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine Esenyurt Emniyet Müdürlüğü ve Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Bu olaylara şahit olan diğer site sakinleri ise ifade verdikleri için yönetim ve ekipleri tarafından tehdit ediliyor. Bazı site sakinleri, ifade verdikten sonra evlerinde kendilerini tehdit eden durumlarla karşı karşıya kaldılar. Site yönetimi, olayla ilgili ifade veren bir site sakinine "Ortak alan kullanım kurallarını ihlal" gerekçesiyle 290 TL para cezası kesti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN