ESMEK’in ‘Renklerin Büyüsü’ temalı yansımalar sergisi açılıyor

ESMEK’in  ‘Renklerin Büyüsü’ temalı yansımalar sergisi açılıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları (ESMEK), kuruluşunun 23. yılında kursiyerlerinin oluşturduğu Yansımalar Sergisi’ni 27 Mayıs Pazartesi saat 17.00’de yapılacak açılışla sanatseverlerin beğenisine sunacak.

ESMEK’in dönem sonu sergisi için geri sayım başladı. ESMEK eğitim merkezi kursiyerlerince oluşturulan ve bir gelenek haline gelen dönem sonu el sanatları karma sergisi ‘Yansımalar’, 27 Mayıs saat 17.00’de düzenlenecek törenle kapılarını açacak.

“Renklerin Büyüsü” temalı sergide 54 farklı branşta binden fazla ürün sergilenecek. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde açılışı gerçekleştirilecek sergi, 5 Haziran’a kadar gezilebilecek.

İlçe ESMEK kursiyerlerinin sergisi ise 7 Haziran saat 17.00’de açılacak. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’ndeki sergi, 14 Haziran’a kadar gezilebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN