Ev sahibi-kiracı kavgasında akılalmaz olay! Evi havaya uçurdu

Ev sahibi-kiracı kavgasında akılalmaz olay! Evi havaya uçurdu

Kiracı ve ev sahibi arasında yaşanan olaylar gün geçtikçe kötü bir hal alıyor. Bursa'da yaşanan ev sahibi-kiracı tartışması ise akıllara durgunluk verdi. Ev sahibine kızan kiracı doğal gaz vanasını açarak evi havaya uçurdu. Binada ağır hasar oluştu. Olayda yaralanan kiracı hastaneye kaldırıldı.

Ev sahibi ve kiracı tartışmasında sonunda bu da oldu. Olay, Bursa'nın Nilüfer ilçesi Kayapa Mahallesi 199. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, ev sahibiyle bilinmeyen nedenle tartışan kiracı A. S., 3 katlı binanın giriş katındaki dairenin doğal gaz vanasını açtı.

9312518.jpg

EVİ HAVAYA UÇURDU

Evde gaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi. Kapı ve pencerelerin parçalandığı, eşyaların sokağa fırladığı olay sonrası adrese çok sayıda, sağlık, itfaiye ve polis ekibi gönderildi.

9312515.jpg

KİRACININ HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Yaralanan kiracı Sercen, ilk müdahalesinin ardından Şehir Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

9312511.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN