Evde uyurken evlerini ateşe verdi: Dumandan etkilenerek zehirlenen aile ölümden döndü

Evde uyurken evlerini ateşe verdi: Dumandan etkilenerek zehirlenen aile ölümden döndü

Eskişehir'de alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştığı 2 kardeşin evlerini ateşe veren İlker K. ve suç ortağı olduğu iddia edilen babası Mehmet K. yakalandı. Evlerden biri kullanılamaz hale gelirken diğerinde ise maddi hasar oluştu. Eşi ve kızıyla içeride uyuduğu sırada evi kundaklanan Bekir Karakuş ve eşi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Adliyeye sevk edilen İlker K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken babası serbest bırakıldı.

Eskişehir’de tartıştığı Ramazan Karakuş ile kardeşi Bekir Karakuş’un evlerini kundaklayan İlker K. ve suç ortağı olduğu iddia edilen babası Mehmet K. polis ekiplerince yakalandı. İddiaya göre, babasının kuzeni Ramazan Karakuş ile 1 ay önce alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma yaşayan İlker K., Ramazan Karakuş’a ait Şarhöyük Mahallesi Menekşegüller Sokak’taki ve kardeşi Bekir Karakuş’a ait Fevzi Çakmak Mahallesi Yılancı Sokak’ta bulunan evleri dün gece saatlerinde ateşe verdi.

EŞİYLE ZEHİRLENDİLER

Eşi ve kızıyla birlikte uyuduğu sırada komşularının sesiyle uyanan Bekir Karakuş ve ailesi, yanan evlerinden son anda dışarı çıktı. Yangında dumandan zehirlenen Bekir Karakuş’un eşi Eşe Karakuş sağlık ekiplerince Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında ev kullanılamaz hale geldi.

111.jpg

YANICI MADDE İLE ATEŞE VERDİ

İlker K. daha sonra motosikletle Ramazan Karakuş’un ikametine giderek evini ateşe verdi. Şüphelinin, camlara yanıcı madde dökerek evi ateşe verdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Alevlerin kendiliğinden etkisini yitirmesiyle kısa sürede söndürülen yangın sebebiyle evde maddi hasar meydana geldi.

ggg.jpg

ŞÜPHELİ VE BABASI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olayın şüphelisi İlker K. ile suç ortağı olduğu iddia edilen babası Mehmet K. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen İlker K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Suç ortağı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan babası Mehmet K. ise savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN