Fatih Belediyesi'nden 'Hayatta olmazsa olmaz' anketi

Fatih Belediyesi gençlerin hayata bakış açılarını ve hayal ettikleri projeleri anlayabilmek adına, 20 soruluk bir anket çalışması hazırladı. 1100 gencin 'Hayatta olmazsa olmaz' dedikleri 3 DEĞER'e verdikleri yanıtlar yürekleri ısıttı.

İstanbul Fatih Belediyesi tarafından gençlerimizin hayata dair planlarını, hayallerini, önceliklerini anlamak amacıyla 20 soruluk anket gerçekleştirildi. Yapılan ankette sorular açık uçlu sorulup, herhangi bir şık verilmedi.

Fatih Belediyesi 5 - 15 Ekim 2022 tarihleri arasında Fatih Merkez Kütüphanesi, Topkapı Kütüphanesi ve Medrese Davutpaşa da Fatih Belediyesi bünyesinde Strateji ve Ar-Ge ve Birimi tarafından geliştirilen ''Gençlik Anketi'' çalışması, Başkanlık Saha Ekibi aracılığı ile gerçekleştirildi. 1100 kişinin katıldığı ankette lise, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde birbirinden farklı dalda eğitim gören ve mesleklerini icra eden genç katılım sağladı.

987987.jpg

Yapılan anket sonucunda gençlerin önem verdiği ilk beş değer arasında aile, saygı, sevgi, para ve sağlık yerini aldı. Gençlerin hayata bakış açıları, hayattan beklentileri umut verici ve mutluluk kaynağı oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN