Fatih'te korkunç manevra: Kamyonetin altında kalan yaşlı kadın metrelerce sürüklendi

İstanbul'un Fatih ilçesinde geri manevra yapan kamyonetin altında kalan yaşlı kadın metrelerce sürüklendi. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu tespit edilen kadın ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Görgü şahidi Edip Kaymaz, "Şoför de fark edemedi. Kadın bağırdı. Ben içerideydim koşana kadar cadde ortasına kadar götürdü" dedi.

İstanbul'un Fatih ilçesinde dün sabah saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. Mimar Kemalettin Mahallesi'nde geri giden kamyonetin sürücüsü sokakta yürüyen kadını fark etmeyerek çarptı.

9257911.jpg

KAMYONETİN ALTINDA METRELERCE SÜRÜKLENDİ

Kamyonetin altında kalan kadın metrelerce sürüklendi. Kadının çığlıklarını duyan vatandaşların uyarmasıyla sürücü durduruldu.

9257912.jpg

VÜCUDUNDA KIRIKLAR OLUŞTU

Çevredekilerin yardımıyla kamyonetin altından çıkarılan kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olan kadının hastanede tedavisinin devam ettiği bildirildi.

9257913.jpg

'KOŞANA KADAR CADDE ORTASINA KADAR GÖTÜRDÜ'

Kamyonetin altında kalan kadına yardımcı olan görgü şahidi Edip Kaymaz olay anını, "Sokakta vurdu ve altına aldı. Yaşlı bir kadındı. Caddenin ortasında gidiyordu.

9257915.jpg

Şoför de fark edemedi. Kadın bağırdı. Ben içerideydim koşana kadar cadde ortasına kadar götürdü. Arabayı durdurduk ve kadını altından çıkardık. Daha sonra ambulans aldı, götürdü. Durumu iyiydi. Konuşuyordu, bize cevap veriyordu." ifadeleriyle anlattı.

9257922.jpg

O ANLAR KAMERADA

Korlu dolu anlar saniye saniye güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

9257918.jpg

Görüntülerde geri manevra yapan kamyonetin yolun ortasında yürüyen kadına çarptığı, düşen kadının kamyonetin altında kalarak sürüklendiği, sokağın başında çevredekilerin uyarısı üzerine kamyonet şoförünün aracı durdurduğu anlar yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN