Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri birçok mahallede çalışıyor

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri birçok mahallede çalışıyor

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, birçok mahallede yaptıkları çalışmalarla vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyor.

Çalışmaları kapsamında birçok noktada kilit parke taşı tamiri ve bakımı yapan ekipler, kaldırım yenileme ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyor.
Faaliyetleri kapsamında Edebali türbe yolundaki küp taş tamirini yapan ekipler, İstiklal Mahallesindeki birçok alanda mazgal ve baca tamiri yaptı.

BAYRAM ÖNCESİNDE MEZBAHA YOLUNDA BAKIM VE DÜZENLEME ÇALIŞMASI YAPILDI

Çalışmaları kapsamında Ali Rıza Özkay Caddesinde yol dolgu çalışması yapan ekipler, İsmetpaşa Mahallesinde ise kilit taşı tamiri yaptı.

Çevreye kötü görüntü veren alanlarda da düzenleme çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları, kurban kesimi yapılacak olan mezbahane yolunda ise dolgu ve tesviye çalışması yaparak, vatandaşların daha rahat bir ulaşıma kavuşmasını sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN