Ferrari yolda kaldı iterek kenara çektiler

Ferrari yolda kaldı iterek kenara çektiler

Dünyanın en gözde ve pahalı araç markası arasında yer alan Ferrari'nin düştüğü durum şaşkınlık yarattı. Bursa'da 20 milyon TL değerindeki lüks otomobil yolda kalınca iterek yol kenarına çektiler.

Bir dünya markası olan Ferrari, yaptığı araç modelleriyle ilgi çekiyor. Ancak Türkiye'de yaşanan bir olay görenleri şaşırttı.

İTEREK YOL KENARINA ÇEKTİLER

Bursa’da gerçekleşen olayda 20 milyon TL değerindeki lüks otomobil Ferrari yolda kaldı. Lüks araç, sürücü ve çevreden vatandaşların desteğiyle yol kenarına çekildi. Ferrari'nin itilerek ilerletilmesi ilginç görüntülere neden oldu.

Merkez Nilüfer ilçesinde piyasada değeri yaklaşık 20 milyon TL olan Ferrari, henüz öğrenilemeyen bir sebepten dolayı yolda kaldı. Sürücü çevredekilerden yardım isterken, aracı iterek yol kenarına çektiler. Çevredeki vatandaşlar ise olan biteni hayretle izledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN