Firari cinayet zanlısı Diyarbakır'da tutuklandı

Firari cinayet zanlısı Diyarbakır'da tutuklandı

Diyarbakır’da durdurulan bir araçta gözaltına alınan iki şüpheliden firari cinayet zanlısı tutuklandı. Kimlik sorgulaması yapılan vatandaşın 'kasten adam öldürme' suçundan arandığı belirlendi. Bunun üzerine tutuklama yapılırken araç içerisinde arama yapıldı ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

Valilikten bildirilen açıklamada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Sur İlçe Jandarma Komutanlığı ve merkez Jandarma Karakol Komutanlığı’nca; yol kontrol ve arama noktasında, Diyarbakır istikametinde seyir halinde bulunan bir araç durduruldu.

RUHSATSIZ SİLAHLAR ELE GEÇİRİLDİ

Araç içeriside bulunan iki şahsın yapılan kimlik sorgusunda T.T. isimli şahsın “kasten adam öldürme” suçundan arandığı tespit edildi. T.T. ve araç içerisinde yolcu olarak bulunan B.M.’nin üzerinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör ve 13 adet fişek ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak, ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alındığı, yakalanan şüphelilerden T.T. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandığı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN