Firari cinayet zanlısı mutfak dolabında yakalandı

İzmir'de iki yıl önce işlenen cinayetin zanlısı E.V., Menemen ilçesindeki bir çiftlikte 5 saatlik arama sonrası, mutfak dolabının içinden girilebilen gizli bir odada yakalandı.

İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Yeşilova Mahallesi'nde 2019 yılında silahlı çatışmanın ortasında kalıp hayatını kaybeden 38 yaşındaki Veysi Oktay'ın katil zanlısı 42 yaşındaki E.V. bir çiftlikteki gizli odada yakalandı. 

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, E.V.'nin Menemen ilçesi Musabeyli Mahallesi'ndeki bir çiftlikte olduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Günlerce çiftliği uzaktan takibe alan polis, zanlının görülmesi üzerine operasyon başlattı.

katil-detayi.jpg

Polis ekiplerinin yaklaşık 5 saatlik araması sonucu E.V., evin mutfak tezgahının alt kısmındaki dolaptan girilebilen gizli bir odada yakalandı. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

NE YAŞANDI?

İki yıl önce çocukluk arkadaşı Ü.G. tarafından trafik kazası geçirdiği gerekçesiyle yardıma çağrılan Veysi Oktay, apar topar gittiği Bornova Yeşilova Mahallesi'nde kendisini silahlı çatışmanın ortasında bulmuştu. Trafik kazası için değil, kavga için çağrıldığını anlayan Oktay, kaçmak isterken sırtından vurulmuş ve kaldırıldığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN