Gazeteci Serkan Çağlar'ın darbedilmesine ilişkin soruşturma

Kars'ın Kağızman ilçesinde kaymakamın koruma polisi, gazeteci Serkan Çağlar'ı "Aracını buraya çekemezsin" diyerek dakikalarca darbetti. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerin ardından Kaymakamlık, tarafların karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi olduğu belirtilerek konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Kars’ın Kağızman ilçesinde gazeteci Serkan Çağlar, kaymakamın koruma polisinin "Aracını buraya çekemezsin" demesiyle dakikalarca darbedildi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kolundan ve bacağından yaralanan Çağlar, hastaneden darp raporu alarak, kendisini darp eden polis memuru korumadan şikayetçi oldu.

Öte yandan Kağızman Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, dün yaşanan olaya ilişkin, bazı yerel haber siteleri ve sosyal medyada "Kaymakam Korumalarından Gazeteciye Saldırı!" başlığıyla yayınlanan haber üzerine açıklama yapma gereği duyulduğu belirtildi.

Açıklamada, "Gazeteci şahıs, aracını park etmek üzere kaymakamlığımız hizmet binasının oto parkına giriş yapması nedeniyle uyarılarak aracını otoparktan çıkarması istenmiştir ancak ilgili şahsın, kolluk kuvvetlerimizin tüm uyarılarına rağmen aracını otoparktan çıkarmamakta ısrar etmesi ve kolluk kuvvetlerimize direnmesi üzerine müdahale edilerek ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Amirliği'ne götürülmüştür. Taraflar karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi olmuştur. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN