Giresun Belediyesinden ilaçlama seferberliği

Giresun Belediyesinden ilaçlama seferberliği

Giresun Belediyesi, şehir genelinde halk sağlığını korumaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilaçlama faaliyetlerine hız verildi.

Yürütülen çalışmalar kapsamında özellikle dere yataklarında yoğunlaşan ekipler, zararlıların üreme alanlarını hedef alarak toz larva ilacı uygulaması gerçekleştirdi. Yapılan uygulamalarla, sivrisinek ve benzeri haşerelerin çoğalmasının önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri, ilaçlama çalışmalarının belirlenen program dahilinde şehir genelinde devam edeceğini belirtirken, vatandaşların daha sağlıklı ve huzurlu bir çevrede yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti.

Yetkililer, zararlıların üreme alanlarında yok edilmesinin, yaz aylarında oluşabilecek yoğunlukların önüne geçilmesi açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN