Giresun’da öğrenci servisi şarampole devrildi: Çok sayıda yaralı var

Giresun’da öğrenci servisi şarampole devrildi: Çok sayıda yaralı var

Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu öğrenci servisi şarampole devrildi. Kazada 9’u öğrenci, 11 kişi yaralandı.

Feci kaza saat 16.30 sıralarında ilçeye bağlı Uğurca köyü yakınlarında meydana geldi. Kent merkezine seyir halinde olan Hasan Çölükoğlu idaresindeki 28 M 7246 plakalı öğrenci servisi minibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Şarampole devrilerek takla atan minibüs yamaçta ters dönerek durabildi.

8848278.jpg

Kazada sürücü Çölükoğlu ile minibüste bulunan 1 öğretmen ve 9 öğrenci yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis, itfaiye ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Adrese ulaşan ekipler tarafından araç içerisinden çıkarılan yararlılar ambulanslarla Şebinkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN