Giresun'da otomobil su kanalına devrilmişti: Kayıp 2 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı

Giresun'da otomobil su kanalına devrilmişti: Kayıp 2 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde otomobilin HES kanalına düştüğü kanalda suda kaybolan Muammer Taşbaşı (36) ile imam Burhan Şengül'ün (28) cansız bedenlerine ulaşıldı.

Giresun'da dün (18 Mayıs) akşam saatlerinde Şebinkarahisar-Bayburt kara yolunun Konak köyü Han Mahallesi mevkiinde imam Burhan Şengül (28) idaresindeki 27 BJB 20 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak, 10 metreden bölgedeki HES'e ait su kanalına düştü.

9292500.jpg

VATANDAŞLAR 1 KİŞİYİ KURTARDI

Çevredeki sürücülerin suda sürüklenen araçtaki 3 kişiyi kurtarmak için uzattığı ipe tutunan imam Hakan Deveci (25) kıyıya çekildi.

GÖZDEN KAYBOLDULAR

Suyun dibine batan otomobildeki Muammer Taşbaşı (36) ile sürücü Burhan Şengül, sürüklenerek gözden kayboldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

9292499.jpg

Hakan Deveci sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

2 KİŞİNİN CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

Bölgeye intikal eden dalgıç ekipleri, kayıp 2 kişiyi bulmak için çalışma başlattı ancak herhangi bir iz bulamadı. Giresun AKUT, AFAD, jandarma ve vatandaşlar kaybolan 2 kişiyi bulmak için kanal boyunca çalışma yürüttü.

9292495.jpg

Ekiplerin botla sürdürdüğü çalışmalarda, kayıp 2 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı. Sudan çıkarılan cenazeler, savcılık incelemesi sonrası adli tıp morguna götürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN