Görenler inanamadı! Fren yerine gaza bastı 10 metreden düştü

Görenler inanamadı! Fren yerine gaza bastı 10 metreden düştü

İstanbul'da bir sürücü aracını park etmeye çalışırken talihsiz bir kaza yaşadı. sürücü araçta fren yerine gaza basında 10 metre yükseklikteki apartman boşluğuna düştü. Apartman boşluğuna düşen araç ise, daha sonra çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

İstanbul Beşiktaş'ta Özgül Tuygun isminde bir sürücü iddialara göre, aracını park etmek isterken fren yerine gaza bastı ve 10 metre yükseklikteki apartman boşluğuna düştü.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından aracından çıkarıldı. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Apartman boşluğuna düşen araç ise, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

'HERHALDE FRENE BASMAYI UNUTTU'

Apartman sakini Özcan Arslan "Bizim burada komşumuz. Gelirken herhalde frene basmayı unuttu veya ayağı takıldı herhalde. İndi aşağıya. Pedalları da karıştırmış olabilir. Yokuştan aşağıya inerekten buraya gelmiş. Biz evde oturuyorduk. Ses duyunca dışarıya çıktık. İtfaiye ve sağlık ekibini çağırdık. Yaralıyı aldılar götürdüler. Tek başına kadın sürücüydü" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN