Gurbetçi kadından tepki çeken hareket: 'Açım' diyen adama 5 lira fırlattı

Kanal Dünya adlı Youtube kanalının yaptığı sokak röportajında gergin anlar yaşandı. Vatandaşa sorulan 'En çok güvendiğiniz siyasetçi kim?' sorusu konuyu ekonomik krize getirdi, emekli bir vatandaş 'açım' diyerek isyan etti. Yaşadığı ekonomik zorluğa dikkat çeken vatandaşa gurbetçi bir kadın 5 lira vermeye çalışarak 'Al sana sadakam olsun.' dedi. Yaşanan o anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kanal Dünya isimli YouTube kanalı, Eminönü'nde sokak röportajı yaptı. Röportajda konuşan bir vatandaş " Ben açım, geçinemiyorum. Emekliyim ben" diyerek yaşadığı ekonomik zorluğa dikkat çekti.

Almanya’da yaşadığını söyleyen gurbetçi bir kadın ise, “Bırak Allah aşkına, aç olsan ayakta duramazsın” dedi. Ardından söylemlerine devam eden kadın, cüzdanından 5 lira çıkartıp emekli adamın yüzüne fırlatarak, “Sadakam olsun” ifadesini kullandı.

Çevredekiler ise “Bu yaptığınız hakarettir” diyerek kadının bu hareketine tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN