Haliç Köprüsü'nde zincirleme kaza: 4 yaralı

Haliç Köprüsü'nde zincirleme kaza: 4 yaralı

Haliç Köprüsü'nde, saat 21.20 sıralarında hasta taşıyan ambulans bir otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan ambulans 2 otomobile daha çarparak durabildi. Kazada 2 hemşire ile bir hasta ve otomobildeki bir kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye sevk edildi.

Haliç Köprüsü'nde hasta taşıyan ambulans bir otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan ambulans 2 otomobile daha çarparak durabildi.

Kaza, saat 21.20 sıralarında D-100 Karayolu Mecidiyeköy istikametinde yaşandı. İddiaya göre, Okmeydanı istikametine giden hasta taşıyan 34 YB 3501 plakalı ambulans, Haliç Köprüsü'nün çıkışına yakın yerde 34 ELF 556 plakalı otomobile çarptı.

6619465.jpg

Ambulans, ardından 2 otomobile daha çarparak durabildi. Kazada, ambulanstaki 2 hemşire ve bir hasta ile otomobildeki bir kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen başka ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN