Hatıra fotoğrafı çektirmek isteyince... 300 metrelik feci ölüm

Hatıra fotoğrafı çektirmek isteyince... 300 metrelik feci ölüm

Afyonkarahisar'da, hatıra fotoğrafı çektirme isteği korkunç bir ölüme neden oldu. Park halindeyken kayan otomobil 300 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı, araçtaki bir kişi hayatını kaybetti.

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine bağlı Başağaç köyünde, Süleyman Ç. ve Yılmaz Kahraman, 42 AIF 482 plakalı hafif ticari araçla Çıngırak mevkisine geldi. Süleyman Ç., burada hatıra fotoğrafı çekmek için araçtan indi.

300 METREDEN UÇURUMA YUVARLANDI

Bu sırada Yılmaz Kahraman’ın içerisinde bulunduğu hafif ticari araç, henüz belirlenemeyen nedenle kayarak yaklaşık 300 metre yükseklikten taklalar atarak kayalık alana düştü.

e

Süleyman Ç.’nin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. AFAD ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede hafif ticari araç içerisindeki Yılmaz Kahraman’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

e1

Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Yılmaz Kahraman’ın cansız bedeni Sandıklı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

e2

Süleyman Ç. ise ifadesi alınmak üzere jandarma ekipleri tarafından karakola götürüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN