Hayvan nefreti bitmiyor! Sokak kedilerinin kulübelerini ateşe verdi

Hayvan nefreti bitmiyor! Sokak kedilerinin kulübelerini ateşe verdi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, mahalleli tarafından sokak kedilerinin barınması için yapılan kulübeler, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından ateşe verildi. Çevre sakinleri, yangını fark ederek söndürdü.

Hayvanlara nefret ve şiddet günden güne artarken, son olarak Manisa'da sokaktaki canlara yönelik bir nefret eylemi meydana geldi. Turgutlu ilçesi İstiklal Mahallesi Altıntaş Sokak’ta mahallelinin sokak kedileri için yaptığı kulübeler, dün bir kişi tarafından ateşe verildi.

Alevleri fark eden mahalleli, yangına müdahale ederek söndürdü. Yangının kulübelerin yanında park halinde bulunan bir kamyonete sıçraması da önlendi.

1-021.jpg

Kulübelerin ateşe verildiği anlar bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir kişinin kulübeyi eğilip, ateşe verdikten sonra hızla uzaklaştığı ve mahallelinin kovayla su taşıp yangına müdahale ettiği görüldü.

Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN