Hayvana şiddetin adresi bu kez Bolu! Köpeği öldürüp koli bandıyla sardıktan sonra ormana atmışlar

Hayvana şiddetin adresi bu kez Bolu! Köpeği öldürüp koli bandıyla sardıktan sonra ormana atmışlar

'Hayvana şiddete hayır!' dense de vicdan sızlatan görüntülere bir yenisi daha ekleniyor. Bolu'dan yaşanan vahşette bir köpeği öldürüp koli bandıyla sardıktan sonra ormanlık alana atılmış. Yetkililer ölümüne sebep olan kişinin tespiti için çalışma başlatıldı.

Korkunç olay, Bolu'da öğle saatlerinde Gölköy mesire yerinde meydana geldi. Kuşburnu toplamak için mesire yerine gidenler, koli bantlarıyla sarılı siyah bir poşetten gelen koku üzerine, çocuk cesedi olduğu şüphesiyle polise haber verdi. İhbarla olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi.

POŞETTEN ÖLDÜRÜLMÜŞ BİR KÖPEK ÇIKTI

Olay yerine gelen Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, poşeti açtı. Yapılan kontrolde poşetten köpek ölüsü çıktı.

Koli bandıyla paketlenmiş halde bulunan poşetin içine köpeği koyarak ölümüne sebep olan kişinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Köpeğin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN