Her yerde zam geldi burada gelmedi: Vatandaş ucuz ekmek kuyruğunda

Her yerde zam geldi burada gelmedi: Vatandaş ucuz ekmek kuyruğunda

Antalya'da geçtiğimiz ay gelen zamla ekmek 5 lira olmuştu. Serik ilçesinde bir fırıncı yapılan zammın dışına çıkıp 3 liradan satmaya devam etti. Vatandaşlar fırının önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Tahıl grubundaki zam furyası ekmeğe yansıdı. İl il ekmeğe zam haberleri ardı ardına geldi. Antalya da geçtiğimiz ay söz konusu zam furyasından nasibini aldı. 3 liradan satılan ekmek 5 liraya satılmaya başlandı. Fakat Serik ilçesinde bir fırıncı yapılan zamma rağmen aynı gramaja sahip ekmeği 3 liradan satmaya devam etti. Ucuz ekmek almak için fırının önünde kuyruğa giren vatandaşlar fiyattan memnun olduklarını dile getirdi.

'NEDEN BU KADAR FARK VAR?'

Dursun Donuk, "Ucuz olduğu için buraya geliyoruz. Halkın yanında oldukları için buradayız. Çünkü ekmeği ucuza alınca aya vurduğun zaman bayağı tasarruf ederiz" ifadesini kullandı.

5727353.jpg

Şaban Yapıcı, "Ucuz olduğu için buraya geliyorum. Dışarıda 210 gram ekmek 5 lira, burada 3 lira" diye konuştu.

İbrahim Kısıkkaya, "Halkın yararına bir şey. Tebrik ederiz. 3 lira satan da kazanıyor, 5 liraya satan da kazanıyor. Çok tuhaf bir şey. Elbette zam geliyor ama bu kadar farkın olması niye" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN