Herkes ucuz diye alıyordu… Ankara'nın meşhur lezzetine %50 zam! Artık sadece rüyaları süsleyecek

Herkes ucuz diye alıyordu… Ankara'nın meşhur lezzetine %50 zam! Artık sadece rüyaları süsleyecek

Ankaralıların kahvaltıdan akşam yemeğine kadar severek tükettiği simitler artık yalnızca rüyaları süsleyecek. Uygun fiyatlı yemek olarak bilinen simit fiyatlarına %50 zam yapıldı. Zam kararını duyuran Simitçiler Odası Başkanı Savaş Delibaş zam için özür diledi, "Zorunda kaldık" diyerek Ankaralıya üzen haberi verdi.

Ankara'da sevilerek tüketilen lezzetler arasında yer alan simit fiyatlarına %50 zam yapıldı. Kahvaltı yapmanın bedeli de %50 artmış oldu. Kahvaltılarda, günlerde ya da akşam yemeklerinde tüketmeyi tercih ettiğiniz simitler artık zamlı fiyatlarıyla sofralarda yer alacak.

%50 ZAM YAPILDI

Ankara Simitçiler Odası Başkanı Savaş Delibaş, Ankara'da 10 TL'den satılan simidi %50 zam yapıldığını belirtti. Simit fiyatının 5 TL zamlandığını belirten Delibaş, simitlerin artık 15 TL'den tezgahlarda yer alacağını duyurdu. Yapılan %50 oranındaki zam için özür dileyen Delibaş, ''Bugün özellikle emekli ve öğrenci kesiminden, dar gelirli hemşehrilerimizden özür diliyoruz, bu zammı yapmak zorunda kaldık." sözlerini dile getirdi.

simit-tezgah.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN