Hırsız çarşaflarla balkondan inerken düşüp öldü

Hırsız çarşaflarla balkondan inerken düşüp öldü

Adana'da yaşanan akılalmaz olayda 8'inci kattaki daireye giren hırsız çarşaflarla balkondan inerken düşüp öldü. Yanındaki çantadan çok sayıda malzeme çıkan hırsızın daha önce de benzer suçlardan kaydı ortaya çıktı.

Adana'da bir apartmanın 8'inci katındaki daireye hırsızlık için giren Uğurcan K. (36), birbirine bağladığı çarşaflar ile balkondan inmek isterken düşüp, hayatını kaybetti.

ÇARŞAFLARLA SARKIP İNMEK İSTEDİ

DHA'nın haberine göre olay, saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Orta hasarlı olduğu bazı daireleri boşaltılan Özge Apartmanı'nın 8'inci katındaki daireye iddiaya göre, hırsızlık amaçlı giren Uğurcan K., evdeki çarşafları önce birbirine ardından balkon demirine bağladıktan sonra sarkarak inmek istedi.

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI ÇIKTI

Çarşaflara tutunarak birkaç kat inen Uğurcan K., kumaşın kopması sonucu beton zemine düştü. İhbarla bölgeye ekipler sevk edildi. Uğurcan K.'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

CENAZESİ MORGA KALDIRILDI

Uğurcan K.'nin yanında bulunan çanta ile malzemelerin de ev sahibine ait olduğu tespit edildi. 'Hırsızlık' suçundan çok sayıda kaydı olan Uğurcan K.'nin cenazesi, morga kaldırılırken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN