Hırsızlar doğal gaz kutusunu bile çaldı

Hırsızlar doğal gaz kutusunu bile çaldı

Batman’da bir sitedeki binaya giren hırsızlar, kapı önlerindeki ayakkabıları, terlikleri topladıktan sonra koridorlardaki merdivenlerin alüminyum korkuluklarını, internet kablolarının demir koruyucularını ve doğal gaz kutusunu sökerek kayıplara karıştı.

Batman'daki Bahçelievler Mahallesi Divan Caddesi üzerindeki sitede bir binaya dadanan hırsızlar, kapı önlerindeki ayakkabıları, terlikleri topladıktan sonra koridorlardaki merdivenlerin alüminyum korkuluklarını, internet kablolarının demir koruyucularını ve doğal gaz kutusunu sökerek aldı.

Hırsızlar kaçarken, Bahçelievler Mahallesi’nde meydana gelen hırsızlık vakaları yüzünden ne yapacaklarını şaşırdıklarını kaydeden bina sakinlerinden Bünyamin Ayaz yetkililere çağrıda bulundu.

hirsiz.png

"HIRSIZLARDAN ÇOK ÇEKTİK"

Ayaz, “Biz bina sakinleri olarak bu hırsızlardan çok çektik. Demir kapımız, doğal gaz kutumuz ve apartman korkuluklarımız çalındı. Emniyet ekiplerinden yardım bekliyoruz. Bu hırsızları bulmak istiyoruz. Sabah kalkıyoruz eşyalarımız yerinde değil. Şoktayız, ayakkabılarımız, terliklerimiz çalınıyor. Kokudan dışarıya bir şey bırakamıyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN