Hülya Erdem’in dost kapısı açık kalacak

Hülya Erdem’in dost kapısı açık kalacak

Ceyhan’da göreve geldiği günden itibaren yoğun bir emek harcayan, Ceyhanlı’ya hizmet aşkından bir milim sapmayan Hülya Erdem, çalışma arkadaşlarını tek tek ziyaret etti.

Rutin belediyecilik hizmetleri dışında sosyal ve toplumsal belediyecilik örneklerinin de en güzellerini sunmanın onurunu yaşayan Çukurova’nın tek, Ceyhan’ın ilk ve tek Kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, 4 yıl boyunca omuz omuza çalıştığı arkadaşlarına teşekkür etti.

“ONURLA, GURURLA ÇALIŞTIK”

Toplumun tüm kesimlerini kapsayan, 7’den 77’ye, Ceyhan’ın her köşesinde Ceyhan Belediyesi’ndeki çalışma arkadaşlarıyla güzel izler bıraktıklarını dile getiren Başkan Hülya Erdem, “Onurla, gururla birlikte çalışıp Ceyhanımıza hizmet ettiğimiz arkadaşlarımıza, belediye emekçilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Görev süresi boyunca kendisini bağrına basan, gittiği her yerde sevgi gösterileriyle karşılanan, kadın başkanın, hizmetlerin kıymetini bilen tüm Ceyhanlı hemşehrilerine de teşekkür eden Başkan Hülya Erdem, “Buradaki yolculuğumuz son bulsa da Ceyhan için, komşularım için, belediye çalışanları için dost kapısını açık tutmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN