İBB çalışanlarına rekor zam ve ikramiye! İmamoğlu duyurdu

İBB çalışanlarına rekor zam ve ikramiye! İmamoğlu duyurdu

Ekrem İmamoğlu'ndan çalışanlara büyük jest geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, çalışanlarına rekor zam ve ikramiyeyi duyurdu. Çalışanlar o tarihten itibaren zamlı maaşını alabilecek. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

İBB çalışanlarına rekor zam ve ikramiye müjdesi verildi. Başkan Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada duyurdu. O tarihten itibaren iyileştirilmiş maaşlar hesaplara yatacak. Ayrıca bir maaş ikramiye verileceği müjdelendi.

ZAMLI MAAŞ VE İKRAMİYE O TARİHTE YATACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, çalışanlara yönelik önemli bir duyuru yaptı. Ocak ve Mart dönemindeki tüm çalışanlara yönelik taban ücret uygulaması ve maaşlarda %10'luk bir iyileştirme yapıldığını açıkladı. Bu düzenlemeyle, Ocak ayında artış alan personelin 6 aylık zam oranının %51 ile %69 arasında gerçekleştiği bildirildi. Mart ayı artışı bekleyen personel ise iyileştirilmiş ücretleri üzerinden 1 Mart'ta zamlarını alacak.

para-elden-ele-tl.webp

İmamoğlu ayrıca, belediye çalışanlarına teşekkür amacıyla 5 yıllık onurlu hizmet dönemini kutlamak üzere 2024 Şubat ayında bir maaş ikramiye verileceğini duyurdu. Bu karar, İBB'nin çalışanlarına duyduğu minnetin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

MEMUR VE EMEKLİLERE YÜZDE 49,25 VERİLMİŞTİ

İktidarın 2024 yılı için memur ve emeklilere yaptığı %49,25'lik zam oranı göz önünde bulundurulduğunda, İBB'nin sağladığı zam ve ikramiye, çalışanların yaşam standartlarında önemli bir iyileşme sağlayacak gibi görünüyor. İBB'nin bu adımı, diğer kamu kurum ve kuruluşlarına örnek teşkil edebilecek bir uygulama olarak dikkat çekiyor.

0x0-emekli-memur-zammi-son-dakika-5-aylik-zam-orani-belli-oluyor-enflasyon-farki-ve-ek-zam-ne-kadar-olacak-1685884263157.webp

İmamoğlu'nun açıklaması, İBB çalışanlarını sevindiren bir haber olurken, diğer kamu çalışanları arasında da benzer uygulamaların beklentisini artırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN