İmamoğlu Üsküdar'ı paylaşarak altyapının önemini vurguladı

İstanbul'da etkili olan fırtına ve sağanak yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise Üsküdar'ın sağanak yağış sonrası videosunu paylaştı. İmamoğlu, "Üsküdar’da her şey çok farklıydı" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün İstanbul'da etkili olan sağanak yağış ve fırtına sonrası sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulundu. İmamoğlu, Üsküdar'ın son halini paylaşarak alt yapının önemini vurguladı. İBB Başkanı paylaşımında, "Üsküdar ve çevresine 12 saatte metrekareye 100kg’dan fazla yağış düştü. Altyapı yatırımlarımızın önemi dün gece bir kez daha ortaya çıktı. Önceki yıllarda, çok daha az yağışta sular altında kalan Üsküdar’da her şey çok farklıydı" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN