İstanbul Havalimanı'nda korku dolu anlar! Bir anda alev aldı ve...

Bugün İstanbul Havalimanı'nda yaşanan bir olay görenleri korkuttu. Sebebi bilinmeyen nedenlerden ötürü polis kontrol noktasına kısa bir mesafe kala yanmaya başlayan Renault marka bir otomobil, kısa sürede alevlere teslim oldu. Alınan önlemler ve erken müdahale sayesinde yangın kısa sürede söndürülürken o anlar ise kameralara böyle yansıdı.

ERTUĞRUL DEMİREL

İstanbul Havalimanı'nda sebebi bilinmeyen nedenlerden dolayı alev alıp küle dönen otomobil görenleri korkuttu.

İstanbul Havalimanı girişinde motoru patladığı iddia edilen bir otomobil alev aldı. Polis noktasına kısa bir mesafe kala alevlere teslim olan otomobil kısa sürede alevlere teslim olurken bölgede ise kısa süreliğine panik yaşandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bölgedeki polisler olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken itfaiye ekiplerinin olay yerine ulaşması ile yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının sebebi henüz bilinmezken olayla ilgili soruşturma başladığı belirtildi.

O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN